Indflytning

Vi guider dig hele vejen 

For at sikre en problemfri indflytning, har vi samlet al den nødvendige information her på siden. Med os ved din side, kan du roligt se frem til at komme trygt og godt på plads i dit nye lejemål.


Før du flytter ind

Før du flytter ind skal den endelige lejekontrakt udarbejdes. derfor skal vi have dine kontaktoplysninger, herunder din e-mail og telefonnummer. Efterfølgende sender vi dig lejekontrakten, som du bør gennemlæse før underskrift. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Efter underskrift og returnering af kontrakten, skal du betale forudbetalt leje, depositum, og første måneds husleje.Når vi har modtaget disse betalinger, sender vi dig en bekræftelse og den endeligt underskrevne kontrakt. 

Vær opmærksom på, at du er forpligtet til at betale huslejen, så snart lejekontrakten er underskrevet og returneret. Dette gælder også, hvis du skulle fortryde før indflytning. I sådanne tilfælde vil vi gøre vores bedste for at genudleje boligen hurtigst muligt.

Ved indflytning

Før din indflytning, vil du blive indkaldt til et indflytningssyn. Denne indkaldelse vil du modtage på din e-mail. 

Synet vil normalt blive afholdt på den dag, du officielt overtager dit nye lejemål. Hvis det pågældende tidspunkt ikke passer dig, bedes du tage kontakt til os.

Under indflytningssynet vil du sammen med viceværten eller en fra administrationen gennemgå lejemålets stand. Sammen vil I udfærdige en indflytningsrapport og en tilstandsrapport. Disse rapporter vil detaljeret beskrive lejemålets stand på overtagelsestidspunktet. 

Ved samme lejlighed vil du også få overdraget nøglerne til dit nye hjem.

Er der fejl og mangler i dit lejemål

Hvis du opdager fejl eller mangler i din bolig efter indflytning, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Vi inkluderer det i tilstandsrapporten, og udbedrer i en fart.


Tilmed dig en el-leverandør 

Fra det øjeblik du overtager dit nye lejemål, er det dit ansvar at sikre tilmelding til et el-selskab.